Online Gyógyszertár
Gyógyszertár Nélkül Kapható
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Az Ön kosara
€ 0.00

Levitra filmtabletta online rendelés vény nélkül Magyarországon olcsón

4.7

Amikor egy férfi már túljutott a szexuális-aktivitása zenitén, azaz elmúlt körül-belül 44-45 éves, drasztikus méretékben lecsökken a herék által termelt tesztoszteron hormon mennyisége a szervezetében. Ha ehhez még más, káros hatású tényezők is hozzáadódnak (stresszes, egészségtelen életmód, alváshiány, nem megfelelő étrend), akkor mindezek együttes hatása odavezet, hogy az adott illető elveszíti a szexuális-étvágya javarészét, képtelen lesz erekciót produkálni, és nem tudja a közösülés folyamán orgazmusig eljuttatni a kedvesét.

Levitra Eredeti:

  • 20mg
Csomag Per tabletta Ár Megtakarítás
4 tabletta € 7.90
31.61
Vásárlás
12 tabletta + 2 Bónusz tabletta € 4.91
58.93
€ 35.90 Vásárlás
24 tabletta + 3 Bónusz tabletta € 3.82
91.70
€ 97.96 Vásárlás
48 tabletta + 5 Bónusz tabletta € 3.30
158.48
€ 220.84 Vásárlás
96 tabletta + 5 Bónusz tabletta € 2.91
279.69
€ 478.95 Vásárlás
120 tabletta + 5 Bónusz tabletta € 2.90
347.87
€ 600.43 Vásárlás

Ha a felvázolt problémakörben érintett, akkor a komolyabb gondok megelőzés végett igencsak ajánlott egy önnek egy erős, nagy hatékonyságú potencianövelő. Egy ilyen gyógyszer biztos, hogy kihúzza önt a slamasztikából, és ennek tetejébe még a használata is roppant egyszerű!

Levitra filmtabletta rendelés egyszerűen

Ha a legolcsóbban, és minél előbb szeretne hozzájutni ehhez a gyógyszerhez, aminek a hatása túlás nélkül fenomenális, akkor több ezer elégedett vásárlóhoz hasonlóan válassza ön is a webshopunkat. A megrendelése mindössze perceket igényel (jóval gyorsabb, mint máshonnan pl. telefonon). A kiszállítás nem futárral, hanem postai úton lesz lebonyolítva, és a messzemenő diszkréciót pedig a személyes átvétel garantálja.

Eredeti Levitra online vásárlása vény nélkül kockázatmentesen

Az online vásárlás is teljesen egy biztonságos módja a Levitra potencianövelő megvételének. De csakis akkor, ha megbízható helyről történik! A Levitra hatóanyaga a Vardenafil, ami köztudottan az egyik legerősebb szer impotencia-szerű gondokra. Ámde felhívnánk arra a figyelmét, hogy a készítményt előszeretettel hamisítják az „ázsiai boszorkánykonyhákban”. Ezért létfontosságú, hogy ne ismeretlen helyekről, hanem tőlünk rendelje meg a terméket. A receptre ne legyen gondja, ugyanis nálunk a Levitra vásárlás recept nélkül is bármikor kivitelezhető (mindössze a megrendelési űrlapnak a kitöltése szükséges hozzá).

Alkalmazási mód

A Levitra tablettát a szexuális együttlét előtt 30-60 perccel ajánlott bevenni. A Vardenafil blokkoló hatást gyakorol az erekciót gátló folyamatokra, így az ön pénisze a megfelelő időpontban, teljes egészében megtelik vérrel. A potencianövelő-tabletta használata előtt, ha lehetséges, ne fogyasszon túlságos zsíros ételeket. Az eredetei Levitra gyártójának, a Bayern vállalatnak a szakemberi ugyanis rávilágítottak arra a tényre, hogy a magas zsírtartalmú ételek (pl. a gyorsételek) gátolhatják a hatóanyag felszívódását, amiből adódón meglehet, hogy a kívánt hatás csak később következik be.

Hol a legkedvezőbb a Levitra 20 mg ára Magyarországon?

Kétség sem fér hozzá, hogy az ezzel a gyógyszerrel kapcsolatos gyakori kérdések között ez az egyik „dobogós”. Mondjuk ebben nincs is semmi meglepő, hiszen mi magyarok finoman szólva sem vagyunk anyagilag olyan jól eleresztve, mint a nyugati szomszédjaink. Még a fővárosban (Budapest) és agglomerációjában dolgozók átlagkeresete sem éri el például az ausztriai minimálbért. Emiatt nem csoda, ha a netet böngészve olyan webes-patikák után kutatunk, ahol a gyógyszertárakkal ellentétben nem kell több tízezer forintot kiadni a Levitra-ért. Ugyanis ha hiszi, ha nem egyes gyógyszertárakban képesek 36-40 ezer forintot is elkérni érte (a 8 db-os kiszerelésű változatért). Valószínűleg mondanunk se kell, hogyha a webshopunkból való beszerzés mellett dönt, akkor a fenti árnál sokkal-sokkal olcsóbban juthat hozzá a készítményhez. Ezért nem túlzást azt állítanunk, hogy jelenleg a webes gyógyszer-áruházukban a legkedvezőbb a Levitra árfekvése.

Prémium minőségű Levitra olcsón eladó

Lényegesnek tarjuk megemlíteni, hogy az általunk árusított Levitra összetétele klinikailag tesztelt, és bevizsgált. Azaz olyan gyógyszert forgalmazunk megfizethető áron, ami biztos, hogy a hatás tekintetében beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ezért ne pazarolja arra az értékes idejét, hogy azon agyal, hol kapható még a termék, hiszen a netes patikánkból csúcsminőségű Levitrát vásárolhat kedvező árkondíciókkal.

A Levitrát vagy egy másik potencianövelőt érdemesebb választanom?

Ez több tényezőtől is függ, de egyebek mellett attól is, hogy az ön szervezete hogyan reagál a medicinának a legfőbb komponensére, azaz a Vardenafilra. Amennyiben nem tolerálja jól ezt az anyagot, akkor érdemes mást használnia – Szildenafilra, vagy Tadalafilra épülő impotencia-elleni szert (a webes üzletünkben mindegyik típus kapható). Viszont azt megelőzően, hogy bármiféle erekciós probléma elhárítására szolgáló pirulát, tablettát stb. alkalmazni kezdeni, mindenféleképpen konzultáljon erről az orvosával.

Milyen egyéb vegyületeket tartalmaz a Levitra?

Azt már többször is letisztáztuk, hogy a Levitra fő összetevője a Vardenafil. Viszont emellett egyéb komponenseket is tartalmaz(hat) a gyógyszer. Ilyen például a magnézium-sztearát, a mikrokristályos cellulóz, a vízmentes kolloid szilícium-dioxid, a filmbevonatot képező makrogol, a hipromellóz és a titán-dioxid is. Az adott készítménynek a pontos kompozíciója a betegtájékoztató papíron található.

A szóba jöhető mellékhatásokról

A Levitárának is lehet számos mellékhatása. Rendszerint ezek enyhék és csupán minimális kellemetlenséggel járnak (kisfokú szédülés, fejfájás). Viszont előfordulhatnak súlyosabbak is (pl. alvászavar, álmosság, zsibbadás stb.). Kérjük, szánjon rá időt, és a termékismertetőben (betegtájékoztatóban) feltűntetett „mellékhatások” szekciót is böngéssze át alaposan. Mivel az ily módon megszerzett információk birtokában biztonságosabban használhatja a terméket, illetve tisztában lesz vele, hogy milyen esetekben kell orvost felkeresnie.

Saját fiók