Online Gyógyszertár
Gyógyszertár Nélkül Kapható
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Az Ön kosara
€ 0.00

Vásárlási információk

Termékeink megvásárlásánál semmi sem egyszerűbb! A sajatgyogyszertar.com oldalán néhány kattintás után egyszerűen a kosarába rakhatja és fizetheti a webpatika oldalain listázott gyógyhatású készítményeket. Potencianövelőinket egy gyors és magától érthetődő folyamat során rendelheti házhoz, aggodalomra pedig semmi ok, hiszen rendelését maximális diszkrécióval szállítja ki a posta az Ön részére.

Olvassa el gyakran ismételt kérdéseinket, hogy azonnal megkapja a választ a legsűrűbben előforduló vásárlói kérdésekkel kapcsolatban.

Csak legális potencianövelőket forgalmaznak a sajatgyogyszertar.com-on keresztül?

Igen. A sajatgyogyszertar.com-on keresztül ugyanazokat a engedélyezett potencianövelő-készítményeket és szexuális vágyfokozó pirulákat vásárolhatja meg, mint amelyeket több magyarországi megyeszékhely patikájában is megtalálhat. A különbség csupán annyi, hogy nálunk rugalmasabban, sorban állás és esetleges szégyenérzet nélkül vásárolhatja meg a leginkább megfelelő gyógykészítményeket.  Termékeink nem vénykötelesek, így ha nincs más egészségügyi-problémája, orvosával sem kell külön konzultálni a vásárlás előtt.

Van valamiféle feltétele a vásárlásnak?

Ahogy a vágyfokozó tablettáink fogyasztását, a webpatikánk használatát sem ajánljuk 18 évnél fiatalabb felhasználóknak. Ezen felül a vásárlásnak feltétele egy érvényes szállítási cím, ahova a megrendelt pirulákat küldhetjük.  

Miképpen vásárolhatok a sajatgyogyszertar.com-on?

Weboldalunk az egyszerűség és az átláthatóság jegyében készült, éppen ezért könnyen megtalálhatja a legszükségesebb potencianövelő készítményeket és néhány perc vásárlással meg is vásárolhatja azokat. Csak tegye a kosarába a kiválaszott terméket, mint ahogy azt egy patikában is tenné, majd fáradjon a pénztárunkhoz. Töltse ki az adatai, majd a fizetési portálon keresztül egyenlítse ki a rendelését. Ezután nincs más dolga, mint várni a postás csengetését, ami a kiválasztott szállítás fajtájától függően 5 naptól számítva akár két-három hétig is eltarthat!

  Ha gond adódna a rendelés során, vagy elakadna bizonyos részeknél, nyugodtan keresse meg Ügyfélszolgálatunkat, akikkel wepatikánkon keresztül akár azonnal beszélgetésbe bonyolódhat e-mailen vagy webchatünkön keresztül. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni, vásárlása akár minden lépésénél támogatjuk!

  Honnan tudom, hogy milyen pirulát kell rendelnem?

  Termékeinket a könnyebb elérhetőség érdekében külön kategóriákba szedtük az oldalunkon, így néhány kattintással megtalálhatja az Ön számára elengedhetetlen vágyfokozó gyógyszereket és más gyógyhatású készítményeket. Vásárlás előtt azt ajánljuk, mindenképp olvassa el a gyógyszerek leírását és a vásárlás után tartsa be az adagolást! 

  Kérjük, mielőtt leadná a rendelését, ha valami betegsége van, úgymint szívbetegség vagy más keringésiprobléma, vesebetegség, vérnyomásproblémák, akkor ne csak a termékoldalainkra hagyatkozzon, hanem mindenképp konzultáljon a kezelőorvosával is, hiszen ezek a betegségek kizárhatják a különböző vágyfokozó gyógyszerek használatát.

  Mi van akkor, ha ajándékot szeretnék vásárolni a páromnak?

  A párja minden bizonnyal nagyra értékelné a lelkesedését, ám mi azt javasoljuk, hogy inkább ő döntse el, hogy mi lenne számára a leginkább megfelelő. Ha talált olyan tablettát a webpatikánkban, amit már használ a párja, minden további nélkül elérheti nálunk és lehetőség van más szállítási cím megadására is, ha épp erre lenne szüksége.

  A rendelés során megadott adataim egészen biztosan biztonságban vannak?

  Természetesen! Az Ön adatai a legjobb kezekben vannak, legyen szó akár a nevéről, címéről, telefonszámáról, e-mail címéről vagy a fizetéskor felhasznált bankkártya adatairól, biztonságos HTTPS fizetésikapunk keresztül dolgozzuk fel ezeket, így csak mi láthatjuk a tranzakció részleteit. Fontos megjegyezni, hogy a banki adatait ezután nem tároljuk, újabb rendelés leadása esetében ismét be kell írnia a bankkártya adatait, hogy fizetni tudjon.

  Mennyi időt alatt dolgozzák fel a rendelésem?

  Amennyiben az Ön által kiválasztott gyógyszer készleten van, akár még aznap, de legkésőbb két napon belül átadjuk a postaszolgálatnak. Igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni Önhöz a kiválasztott termékeket. Ezután a szállítás pedig attól függ, hogy postázási fajtát választott. Általános szállítás kb. két-három héten belül érkezik meg, hiszen Nyugat-Európa több pontjáról küldjük csomagjainkat és ezek eljuttatás időigényes feladat. Amennyiben azonban expressz szállítást kért, akár 5-7 napon belül is megérkezhet az Ön csomagja. 

  Törölhetem a megrendelésemet, ha meggondoltam magam? 

  Amennyiben nem szeretné, hogy elküldjük a kifizetett potencianövelő-pirulákat gyógyszereket, kérjük, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. A termékek feladása után már nincs lehetőség a rendelés visszahívásra, törlésére vagy a rendelés megváltoztatására. Azonban amennyiben nem elégedett a termékeinkkel, mindenképp írjon nekünk, mi igyekszünk közös nevezőt találni, hiszen az elégedett vásárló a legjobb ajánlólevelünk.

  Elő tudom keresni a régi megrendeléseimet online?

  A legelső rendelése visszaigazolásában megtalálhatók a bejelentkezéshez szükséges információk, így a jövőben csak be kell jelentkeznie és elérheti a rendelési előzményeket, az ügyfélszolgálatunkat és gyorsabban leadhatja a következő rendelését is. Mindemellett lehetősége nyílik megismételni az előző megrendeléseit is csupán néhány kattintás segítségével, így minden eddiginél gyorsabban hozzájuthat a szükséges potencianövelőkhöz és vágyfokozókhoz.

  Szeretne még valamit kérdezni tőlünk a rendeléssel kapcsolatban, vagy ha esetleg hiba lépett fel a webpatikánkkal kapcsolatban, vagy szexuális vágyfokozó készítményeinkkel kapcsolatban, mi szívesen válaszolunk mindenre! Ha további kérdése lenne rendelésével vagy potencianövelő készítményeinkkel kapcsolatban, nyugodtan a kapcsolat menüpont (lásd a speciális almenüt az oldalon) alatt található formanyomtatványon keresztül. Ha kollégáink elfoglaltak, akkor is néhány órán belül e-mailben küldjük a választ!

  Saját fiók